Over mij

Mijn naam is Caren Bank-Wegewijs en ik werk als medium. Mediumschap is mijn grote passie. Als medium ben ik in staat mezelf af te stemmen op de spirituele wereld en contact te maken met overleden dierbaren. Daarnaast kan ik mezelf afstemmen op de (ziels)energie van de klant en helpen om inzicht te geven op die vlakken in het leven die aandacht vragen. Ik geef consulten, demonstraties mediumschap, cursussen en trainingen.
Van jongs af aan kon ik de spirituele wereld ervaren en was ik mezelf bewust van deze wereld. Pas na jaren als fysiotherapeut gewerkt te hebben, ben ik mezelf daadwerkelijk verder gaan ontwikkelen in het mediumschap. 
Tijdens mijn eigen ontwikkeling heb ik goede en bevlogen leraren ontmoet, die mij hebben ondersteund en begeleid op persoonlijk, intu├»tief en mediamiek vlak. Ik gebruik mijn kennis en ervaring nu om ook anderen te ondersteunen in hun persoonlijke, intu├»tieve en mediamieke ontwikkeling. Aangezien ontwikkeling nooit stopt, volg ik zelf nog altijd trainingen om mijn eigen grenzen als medium te blijven verleggen. 
Ik ben in het bezit van het Certificate of Recognition van de Spiritualist National Union (CSNU) in zowel Speaking, Demonstrating en Teaching. Opleidingen:

  • 3-jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap te Naarden bij Jose Gosschalk. (afgerond 2017);
  • 2-jarig Mentorship van Chris Drew (Barbanell Centre Stafford, UK) In 2019 afgerond met CSNU speaking and demonstrating. (Certificate of Recognition Spiritualist National Union);
  • 1,5 jarig Teacher Trainer Scheme (Barbanell Centre Stafford, UK) In 2022 afgerond met CSNU teaching in demonstrating mediumship;
  • Sinds 2014 jaarlijks verschillende trainingsweken (engelse stijl) gevolgd in Nederland en Engeland (Arthur Findlay College).